Olen Niina Kyrö, ivalolainen 44-vuotias ensihoitaja ja neljän jo kohta aikuisen lapsen äiti. Olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 1998 ja aloitin työurani ensihoidossa. Lasten synnyttyä olin muutamia vuosia töissä terveyskeskuksen päivystyksessä ja vuodeosastolla. Sitten veri veti takaisin ensihoitoon, jossa olen ollut tähän päivään asti.

Kouluttamisesta kiinnostuin ystäväni houkuttelemana ja olen siitä asti kouluttanut yrityksiä, yhteisöjä sekä hoitohenkilökuntaa ympäri lappia.

Päätyöni teen ensihoitajan tehtävissä Ivalossa. Työni tukee hyvin rooliani kouluttajana. Ensihoidossa kohtaamme lähes joka tehtävällä maallikkoauttajan. Pystyn peilaamaan asioita käytäntöön ja antamaan kursseillani käytännön esimerkkejä.Yleensä kursseilla muodostuu hienosti keskusteleva ilmapiiri ja kokemusten jakaminen rikastuttaa kaikkia osallistujia.

Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja Lapin luonto on lähellä sydäntäni. Liikunta tuo mukavaa tasapainoa elämään hektisen työn ja intensiivisten koulutuspäivien välillä. Liikkuminen luonnossa antaa energiaa olla läsnä ja keskittyä tarjoamaan omalta osaltani parhaimman mahdollisen koulutuksen asiakkailleni.